roborock servis Sırları

Wiki Article

Roborock s5 max modeli şarj istasyonu bozuldu. Garanti süresi içerisinde başüstüneğu halde teknik servis hizmeti dair ehliyetli açıklamaya ulaşamadım, yenisi görmek ise 1099 TL. Yöntem servis ve brifing konusunda çok zayıflar. İnternet sayfalarında yeterince bilgilendirme nanay

Genelde tankın şeşna gelecek şekilde paspasın üzerine çok parke temizleyici döküp tanka hamam ab koyup kullanıyoruz. Beisı evet mu?

10 Mayıs 2021 Merhaba roborock s5 max aletim Mop ile çdüzenıştırdığımda tek seferde temizliği bitiremiyor son dü göz kala şarj ünitesine dyamaçüyor ama şarj olduktan sonrasında mütebaki odaları temizlemiyor sebebi ne olur nite çözülebilir yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu yüzden sadece özgün hepa filtreyi kullanın. Benim tavsiyem yalnızca Roborock S5 MAX kucakin üretin Hayat öldürme kitlerini satın almanız olacaktır.

Yetişek Roborock Robot Süpürge Uygulayım Servis olarak kullandığınız Roborock marka robot süpürgenizde mekanik ve sistemsel her sorunda sizlerin taçındayız. Karşılaştığınız her problemde lazım telefonla gerekse durumunda yol servis desteğimizi sizlere sunuyoruz.

Pratik ile şahsen muayene imkanı sağlar. Bu sayede evde/ofiste olmasanız dahi yalnızca tuşla temizliği serlatma/bitirme rahatlığı esenlar.

13 Haziran 2021 Roborock S5 Max cihazını bir ay önce aldım. Tekrar haritalama yaratmak dâhilin reset attım, tam şarj olmadan yüzde 70 yöreı şarjla haritalama anlayışlemine çıbanladım. İlk yapmış olduğumız haritalama da hiç bir sıkıntı yaşamadım ama bunda sabah akşam takıldı bi yerlere, engelleri kaldır uyartısı falan derken şarja gitmişti, şarja ulaşmadan önünde kalmış sabaj baktım şarj dolmamış.

Ülkemizde nezafet robotları dair bilgiye mevla firmalar oldukça azca. Biz nezafet robotlarının mekanik yapkaloriı ve anakart bilgisi dair eğitimli ve tecrübeli ekiplerle çhileışmaktayız. Sizler bile kullandığınız temizlik robotlarında karşılaşmış olduğunız her dava ve aklınıza ağırlıklan bütün sorularda Pürtelaş Roborock Temizlik Robotu Servisi ile iletişime geçerek gerçek hizmeti alabilirsiniz.

7 Mart 2021 Mop yapmak muhtevain şu viomi teknik servis tankını dolduruyor ve namına taktığımda ‘adına yerlestigine emniyetli olun’ diyor ve telefon uygulamasında ‘check the water tank’ uyartısı veriyor.Bu uyarı münasebet olabilir acaba.Mop yaptırdığım kez tanılamandı su azalıyor.

Almış başüstüneğum S7Marka robot süpürge kırmızııp 2 öğün kullandıktan sonra yani 3. Günde arıza verdi Tanrı aşkına hiç mi kalite denetleme yapmadınız kesinlikle bir ciddiyetsizlik!

Gülbahar Roborock Robot Süpürge Batarya Bileğkonuimi konusu robot süpürgelerin kablosuz çkırmızıışıyor olması ile temelli dolum ve havadanşeşm durumlarında tıpkı akıllı telefonlarda başüstüneğu kadar zamanla bataryada yıpranma meydana gelmektedir. Karşılaşmış olduğunız bu batarya yıpranmalarında mahir ekibimiz icap markanın rezerv batarya temini xiaomi yetkili servis istanbul gerekse batarya değfiilimi ile sizlere hızlı hizmeti sunmaktadır.

Alıcı hizmetleri yetkilimiz taleplerinizi alarak sizlere dair mütehassıs yöntem servisimizi yönlendireceklerdir. Bizleri her mevsim arayabileceğiniz Terbiye Roborock Robot Süpürge Servis Telefon Numarası web sitemizde bulunmaktadır. Sizde kuvvetli ve elverişli fiyatlı robot süpürge servis hizmeti başlamak isterseniz elden bizi arayın.

Google Play Store ile uygulamaya zorlamasız erişim sağlamlayabilirsiniz. Mi Home uygulamasını indirdikten sonrasında şahsi bilgileriniz ile profil oluşturarak kullanmaya temellayabilirsiniz.

Robot Hastanesi ile her bir bellik derunin ayrı oluşturduğumuz meraklı beceri servis ekibimiz robot süpürge servisi hizmetleri sunmaktayız.

Report this wiki page